.

.

Сребърен Наем Слушалки Съобщения в Инструмент,Сребро, Планински Пътен под Наем Слушалка Съобщения В Инструмент 34/44/56 мм на Горния, Долния Ремонт на Инсталация Аксе?

Сребърен Наем Слушалки Съобщения в Инструмент,Сребро, Планински Пътен под Наем Слушалка Съобщения В Инструмент 34/44/56 мм на

BGN 26.63

Налично
Налично

【Премия материал】Инструмент за инсталиране на велосипед слушалки е направен от висококачествена алуминиева сплав и материали от неръждаема стомана, здрав, здрав и дълъг живот.【Идеална съвместимост】Добра съвместимост производителност, 30-56 mm диаметър на отвора на слушалката всичко може да се използва. 【Идеална съвместимост】Добра съвместимост производителност, 30-56 mm диаметър на отвора на слушалката всичко може да се използва.Моля,използвайте лубрикант при инсталиране, това може да бъде много полезно за вашата работа и да защитите вашите слушалки или долната група. Е Предназначен за потребители на велосипеди САМ, бавно статично налягане сила, не е лесно да се нарани дограма и аксесоари. 【Гаранция за качество】 на Удовлетвореността на клиентите е основен приоритет, ние ще предложим професионално обслужване на клиенти и техническа поддръжка на нашите прекрасни клиенти Добре дошли да се свържете с нас, ние винаги ще си на печалба.Направете вашата работа лесна и професионална. 【Идеална съвместимост】Добра съвместимост производителност, 30-56 mm диаметър на отвора на слушалката всичко може да се използва. 【Pfofessonal Application】Bycicle Headset Press-In Tool е предназначен за потребители на велосипеди САМ, бавно статично налягане сила, не е лесно да се нарани дограма и аксесоари. Изработена от висококачествена алуминиева сплав и материали от неръждаема стомана, здрав, здрав и дълъг живот. 【Идеална съвместимост】Добра съвместимост производителност, 30-56 mm диаметър на отвора на слушалката всичко може да се използва.

Подробности

Подобни продукти в категория