.

.

N/C Над Вратата Органайзер за Обувки,Висящ Органайзер за Обувки за Шкафове и гардероб,24 Големи Етажа на Дишането Джоба Окачен Титуляр за Обувки,Над Вратата, а обувки?

N/C Над Вратата Органайзер за Обувки,Висящ Органайзер за Обувки за Шкафове и гардероб,24 Големи Етажа на Дишането Джоба Окачен

BGN 11.19

Налично
Налично

Дванадесет чифта обувки, да се съхраняват и спретнато подредени, не заема допълнително пространство, което решава проблема подреждане обувки кутии в килера.За приятелите си той е лесен за използване, красив и практичен, но и просто е необходим за съхранение вкъщи.Вашият нов органайзер за обувки с тежка врата може да издържи на изпитанието на времето!Лесна инсталация : 4 дупки отгоре и 4 куката, за да ги инсталирате. 24 Висящи над вратата организатор, оборудван с 4 куки, всеки над вратата почистване на багажник може да побере не по-малко от 12 двойки възрастен на обувки или други неща, за да се поддържа всичко в ред и поддържане на формата си , не сдавливая му, може да се окачи в спалнята, гардероб, банята, детската стая, килер, килера, общежитие и т. на Здрав материал : За разлика от много други врати и обувки чанти за съхранение, за всеки джоб и два пъти е пришита и е изработен от висококачествени материи. (Ако имате някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Просто дръж рафтове за съхранение на обувки пред вратата. 【Висококачествени материали】Нашата стойка за обувки за врати и Задната част е изработена от висококачествена и здрава нетканой тъкан, която е трайна и не е лесно да се скъса.Той също така може да съхранявате вашите стоки за бита, аксесоари за баня, кухненски аксесоари, почистващи препарати, детски играчки, шалове , чорапи, ръкавици и т.

Подробности

Material:
Non woven fabric Door Shoe Rack Size

Подобни продукти в категория