.

.

UXZDX Контейнер За съхранение, Фланец Хранителната Контейнер Зърнени култури Зърно Организатор Кутия, влагоустойчив, отговарят на високи, идеална за съхранение на о?

UXZDX Контейнер За съхранение, Фланец Хранителната Контейнер Зърнени култури Зърно Организатор Кутия, влагоустойчив, отговарят

BGN 201.86

Налично
Налично

★ На този контейнер за съхранение на достатъчно голям. ★Диспенсер за ядки-чудесен начин за съхранение на захар, орехи, боб, закуски, храни, зърнени храни, кафе, чай или други хранителни продукти. ★ Приблизителни размери : 10 KG19.5cmx 32.5 cm х 26.3 см/ 15 KG-19.5 cmx 32.5 cm x36.3cm,. ★специфични размери са показани на фигурата. ★ Специфични размери са предимно в насипно състояние, както и илюстрации са само за справка.Стил : висококачествена пластмасов кухненски полкаэто новият перфектен дизайн за 1-диференцирани вана ъглова подови рафтове за съхранение.Той е изработен от висококачествена пластмаса и може да се постави на всяко място в дома или специално могат да бъдат поставени в банята, за да поставите аксесоари, които също ще спестите място.Той има характеристики на светлината и с голям капацитет.Това ще даде на вашия дом, модерен вид look..It е много подходящ за вашето семейство и може да съдържа всичко е в ред.

Подробности

Подобни продукти в категория