.

.

Bandesun blue Drinking Glass Set of 6 - Tumbler (12 oz) Кухненски чаши Диамантена стъклени съдове за вода,коктейл, прясно мляко, сок и напитки.

Bandesun blue Drinking Glass Set of 6 - Tumbler (12 oz) Кухненски чаши Диамантена стъклени съдове за вода,коктейл, прясно мляко,

BGN 28.78

Налично
Налично

това ще отговори на вашите различни нужди в пиенето; идеален за housewarming, кухня, ресторанта, бара, на банкет, на дома, на открито, партита, абитуриентски бал, годишнина, рожден ден, сватба и много други. 【Модерен и практичен дизайн】 цветни стъклени чаши, посуда, предназначени за вътрешна и външна употреба; Перфектно допълва всяко разнообразие от съдове за готвене и сервиране на масата; За разлика от някои пластмасови чашки, те ще бъдат по-стари или миришат чрез дълго време; Лесни за почистване и за почистване. 【УНИКАЛЕН ПОДАРЪК】Получите тази луксозна обстановка за вашето семейство и приятели като специален подарък за нов дом или сватба. 【УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ】 Удари на гостите на този елегантен изработен текстурирани цветен стъклена посуда; Модел е вътре в стъклото, което повишава дизайн след попълване с течност; Събиране на стъклени съдове за готвене.Стъкло, произведено от материали основния цвят, не пръска и не са електрически покрива, че е здрав и сигурно и никога не избледняват.Можете да бъдете сигурни, че завоюете тяхната благодарност!.

Подробности

Подобни продукти в категория