.

.

Портативен Външен твърд диск 2 ТБ USB 3.1 Type C Ультралегкий Външен SSD Мини Преносим Твърд Диск за Mac Windows и Android Linux (2 TB, червен)

Портативен Външен твърд диск 2 ТБ USB 3.1 Type C Ультралегкий Външен SSD Мини Преносим Твърд Диск за Mac Windows и Android Linux

BGN 33.59

Налично
Налично

Супер-бърз : високоскоростен външен твърд диск, което позволява бързо преместване на снимки и видео с висока разделителна способност (реалната скорост зависи от капацитета на твърдия диск, на хост на устройството, операционна система и приложения). Надеждно представяне : масивна, ударопрочная, ударопрочная метална обвивка, здрава, сигурна и надеждна, този външен твърд диск е ефективен плача, за да го охлажда, ниска консумация на енергия и надежден пренос на данни.Голям капацитет : високо-производителни бърза склад, може да съхранява снимки с висока резолюция, 3 D-видео, музика, без да се загуби и т.Моля, обърнете внимание : поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение 1-3 см дължи На различни екрани и светлинни ефекти, действителният цвят може да се различават малко от снимки Описание : Материал : метал Външен интерфейс : Тип C Размер : както е показано. Щепсела и да играе : може да се използва с външната кутия с без външен източник на захранване или инсталиране на софтуер.Идеална за пътуване, бизнес пътуване и т. Намерете любимите си снимки, видео, музика или каквото и да е винаги на разположение за вас! 6.Port Type-C позволява на сляпо поставяне от двете страни.Ultra-fast : високоскоростен външен твърд диск в кутия, която позволява бързо преместване на снимки и видео с висока резолюция (действителната скорост зависи от капацитета на твърдия диск, на хост на устройството, операционна система и приложения). Тънък и портативен : ултра-тънък и лек корпус е достатъчно портативен, за да може да се носи в чантата или джоба.

Подробности

Подобни продукти в категория