.

.

ПЛАНИНСКИ МЪЖЕТЕ Професионални Инструменти Гнездо Набор от Гъвкави инструменти за ремонт на автомобили, Храповик Набор от Динамометричен Ключ Комбинация Битов н?

ПЛАНИНСКИ МЪЖЕТЕ Професионални Инструменти Гнездо Набор от Гъвкави инструменти за ремонт на автомобили, Храповик Набор от Динамометричен

BGN 454.40

Налично
Налично

- Използване на висококачествени материали за производство на професионален инструмент, добре работещ и трайни.Материал : хромованадиевая стомана. 72-печен храповой ключ за най-добра икономия на труда.Твърдост до HRC48. Шестограмен ключ от легирана стомана S2.Забележка : имаме и различни други инструменти и аксесоари.Ако имате някакви нужди или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Набор от гнездата на Гъвкави инструменти за ремонт на автомобили, Храповик набор от динамометричен ключ Смесеният битов набор от ключове Многофункционален САМ toos Features : Материал : хром-ванадиевая сталь72-печен храповик за най-добра икономия на трудатВердость до HRC48 S2 легированная стомана шестостенния ключ.

Подробности

Подобни продукти в категория