.

.

Стойка Фен Тенис И Тенис На Фен Преносим Пиедестал Fan Folding Вентилатора Телескопична Стоящ Сгъваем Преносим Usb Вентилатор Регулируема Височина 4 Настройки На Скорос?

Стойка Фен Тенис И Тенис На Фен Преносим Пиедестал Fan Folding Вентилатора Телескопична Стоящ Сгъваем Преносим Usb Вентилатор

BGN 39.20

Налично
Налично

USB акумулаторна, вградена батерия с голям капацитет 7200m Ah. Това може да бъде настолен вентилатор, както и външен вентилатор, да може да бъде лесно се сгъва, лесен за носене.Предпоставка включително Осъществяване Списък : 1 х телескопична вентилатор 1 х Ръководство на потребителя 1 х USB кабел 1 х дистанционно управление. Отделяемый предния екран, лесно, настройте бутоните от двете страни на смогите лесно да се извън предния екран, лесен и избършете перката на вентилатора.【Многофункционален стенд-бай вентилатор/настолен вентилатор】 : Този вентилатор е изключително практичен и е идеален както за домашно, така и за офис употреба. С дистанционно управление, настройки на време, преносими операция, опазването усилия. Четырехскоростной вятър, урегулирани в съответствие с околната среда и е необходимо вятъра, лесен и се охлажда. 【Отлично обслужване от услуга за поддръжка на клиенти,много виден фен,гуманизированный дизайн】 : дизайн на фен на пиедестал,удобство настолен вентилатор,преносим външен вентилатор,ви осигурява достатъчно ежедневна употреба за различни сценарии,переноска също е много convenient.Той може да продължи да работи в продължение на 5-24 часа след пълно зареждане. 【Сгънете добре за лесно съхранение】 : Стоящ/настолен вентилатор лесно се сгъва нагоре и надолу, и той се очертава да бъде доста малък, за да го прави идеален за съхранение или употреба на открито, долната част на вентилатора може да се побере на бюрото или на земята, вентилатор стабилен и спокоен, няма да треперят при работа.

Подробности

Подобни продукти в категория