.

.

На наземен Терминал, Рельсовый Тип 4мм2 Огнеустойчиви Интелигентен Дизайн Рельсовое Приложение Широко се Използва за електрическо свързване за свързване на кабел?

На наземен Терминал, Рельсовый Тип 4мм2 Огнеустойчиви Интелигентен Дизайн Рельсовое Приложение Широко се Използва за електрическо

BGN 36.55

Налично
Налично

[Интелигентен дизайн] Функция комбинация силна, дизайн на структурата на инсталацията е разумна, и свързване на проводник по-просто. [Интелигентен дизайн] Функция комбинация силна, дизайн на структурата на инсталацията е разумна, и свързване на проводник по-просто.2-4mm2 Applicable предпазител : 5 x 25 Ceramic Process : Медна част гальванизированный метод на инсталация : Тип релса Списък на пакетите : 50 x Клеммные подложки.3 ARated Напрежение на тока : 800 VWiring зона : 0. Поставете тел в дълбок края на клеммного дупки 4.Функция : 1. Завъртете по посока на часовниковата стрелка, за да задържите тел tightly Specification : Тип деталя : Терминал Block Material : ABS, червен Copper Model : UK5-HESIUses : Осъществите електрическо съединение, като съединение на кабели е по-удобно за Application Rated за : 6. Поставете отвертка и го завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да завъртите обжимную линия до дъното на 3. [Широко използван] Универсален заземен терминал, изолиран материал ABS, лесен за инсталиране и е широко използван, висока якост не е лесно да се съборят, здрав за използване.

Подробности

Item Type:
Terminal Block
Material:
ABS, Red Copper
Model:
UK5-HESI
Uses:
Realize Electrical Connection, Making Wire Connection More Convenient for Application
Rated Current:
6.3A
Rated Voltage:
800V
Wiring Area:
0.2-4mm²
Applicable Fuse:
5 x 25 Ceramic
Process:
Copper Parts Galvanized
Installation Method:
Rail Type
Package List:
50 x Terminal Blocks :

Подобни продукти в категория