.

.

liushop Високоговорител за Монтиране на Аудио монтиране на Стена Високоговорител Двухслойное Основа с Шкивом Външен Аудио Високоговорител Скоба Скоба Тава Говорите?

liushop Високоговорител за Монтиране на Аудио монтиране на Стена Високоговорител Двухслойное Основа с Шкивом Външен Аудио Високоговорител

BGN 10.14

Налично
Налично

Скоба приема дебела дъска за опазване на околната среда влакна, твърдо дърво, дървени влакна перфектно и плътност последователно. Снимка на продукта включва само себе си скоба и да не включва в себе си други продукти. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.Колела се изчисляват на свободното движение, което е удобно и трудозатратно. Добре дошли, за да споделят и оценки, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Горната тава и основата са изработени от дъски със средна плътност с висока плътност, които са лесни и атмосферны, а хол и представлява красива гледка.Идеален за вътрешно и външно използване.Общият ефект е много скоординирован; ефект за настаняване отлична.Двупластова конструкция на тавата прави носещата способност е по-стабилна.С тези скоби можете да получите добро качество на звука в домашни кина, студия, сценични изяви, кабелна телевизия, големи конференции, презентации групи и други места. Ръчно измерете размера, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Моля, въведете размер и цвят аудиостенда, преди да купите.

Подробности

Подобни продукти в категория