.

.

Прашка полиестер повдигане, Достъпна аксесоар кран на сапани широка мрежа 50мм кондензирано за транспорт на порта за енергетиката(5m)

Прашка полиестер повдигане, Достъпна аксесоар кран на сапани широка мрежа 50мм кондензирано за транспорт на порта за енергетиката(5m)

BGN 31.83

Налично
Налично

Функция : 1.Висока трайност : След няколко слоя плетене и плътни игли изкачване притежава висока якост и устойчивост на износване.Спецификация : Тип елемент : Плоска повдигаща стропаматериал : полиестер Ширина : прибл.Гладка повърхност : Изкачване разполага с лъскав външен вид, който няма да навреди на повърхността на подемни на обекта. Висока трайност : След няколко слоя плетене и плътни игли изкачване притежава висока якост и устойчивост на износване. Изработен е от полиестер : Изработен е от утолщенного и експандиран полиестер, защитена от множество ефекти, стабилна и сигурна в употреба. Повърхност : да се Изкачи има лоснистое произход, което няма да навреди на повърхността на изкачването на обекта.Изработен е от полиестер : Изработен е от утолщенного и експандиран полиестер, с мультиэффектной защита, стабилна и сигурна в употреба.Списък с пакети : 1 x Повдигаща стропа1 x Ръководство на потребителя.За изкачването на сценарии : Подходящо за изкачването на сценарии като кораби, машинното оборудване, транспорт, електричество, дизайн, etc.Голяма товароносимост : ниско тегло, висока товароносимост, добри показатели, сигурност и висока практичност. 50mm / 2in Color : Green Bearing Тегло : 2 TSafety Фактор : 6 : 1 Use Сценарий : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, проекти и други индустриях. За изкачването на сценарии : Подходящо за изкачването на сценарии като кораби, машинното оборудване, транспорт, електричество, дизайн, etc.

Подробности

Item Type:
Flat Lifting Sling
Material:
Polyester
Width:
Approx. 50mm / 2in
Color:
Green
Bearing Weight:
2T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :

Подобни продукти в категория