.

.

Upgrade Portable Mini Handheld Steam Желязо - Отпариватель на дрехи за дома за пътуване - Small Household Steam Желязо Machine Dry and Wet - Lightweight Steamer Желязо Machine for Any Clothes Облекло (зелен)

Upgrade Portable Mini Handheld Steam Желязо - Отпариватель на дрехи за дома за пътуване - Small Household Steam Желязо Machine

BGN 64.80

Налично
Налично

品文备案 , 敢跟必送文文旗 ! ! ! ❤ ️ 【Преносим мини парна ютия】 : Насладете се на удоволствието от гладачни услуги по всяко време и на всяко място, което прави пътуването по-изискан и стилен; домашно съхранение, за да се насладят на удоволствието от гладачни услуги по всяко време и на всяко място; пътуване по работа прави пътуването по-изискан и стилен. ❤️ 【Гладене】 : висока силна пара може да лесно гладене на дрехи, пердета, чаршафи, калъфки за възглавници и т.н., По-специално, необходимостта от вертикално гладене на дрехи (например, костюмите и т.н.). ❤ ️ 【Почистване】 : Висока температура и силна пара може лесно да се разтварят и се събличат маслени петна, прах и петна на повърхността и пукнатини на домакински продукти.при выбросе высокотемпературного двойка едновременно може да отстраните повърхността на предметите, да почистите лесно и бързо, ефекта е забележителен. ❤️ 【Премахване на упоритите бръчки】 : Ръчно парна ютия използва бутона стартиране за ефективно премахване на бръчки.Премахване на бръчки важи не само за дрехите, но и за пердета, покривки, легла, мека мебел и т.н. ❤ ️ Парни бръчки : Спрей двойки, за бързо премахване на бръчките и придават на дрехите си нов вид.Цвят : Зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория