.

.

Поставка За Телефон, Чист Цветен Алуминиев Мини-Скоба,Има пет цвята, предлага Регулируема хоризонтален и вертикален ъгъл на накланяне, съвместим с мобилен телефо?

Поставка За Телефон, Чист Цветен Алуминиев Мини-Скоба,Има пет цвята, предлага Регулируема хоризонтален и вертикален ъгъл на накланяне,

BGN 7.99

Налично
Налично

【Применимая модел мобилен телефон】Работи с всички мобилни телефони, смартфони, мобилни телефони, скръстени на смартфони, ncludes : i Phone 13/13 Pro/13 Pro Max12/11/X/Xs/Xs Max/8/8 Plus,S10 на Samsung Galaxy Plus/S10/S10e/S9/S8/Note 10,Един плюс. 【Здрав и издръжлив】 : Влакчета от алуминиева сплав правят Стендер-трайни .Със стойка за телефона си, какъв би равна или застояла нито е вашата поставка, тя не се срине.Вие няма да бъдете разочаровани от това на надеждна и стабилна стойка. 【Трайно лепило】 : Подвижна лента 3 м, снимающая стойка, не ще петно на повърхността на телефона.Удобни за поставяне в джоб за влакчета, телефон, тънък и максимално тегло в рамките на 0,8 грама. 【Многоугольная се приспособяват към няколко сцени】 : монтиране на стойка за номер може да се използва в няколко сцени от съответната инсталация, например, по време на срещата, на живо онлайн, да гледате филми, да прекарва време лице в лице в чата с приятели и така нататък , поставка за телефон може да ви даде 100 градуса ще получите удобна функционална стойка, без навала . 【Как да използвате】 : Махнете червения самозалепваща защитна лента с поставка за телефон, залепете стойка на задния панел на телефона или на калъф за телефона,за да ги защити и двете, прикрепете поставка за устройство и се съхранява в продължение на 10 секунди.Уверете се, че паста е надеждно закрепена (Топло съвет: Моля, използвайте продукт за плавен корпус мобилен телефон, за да приклеиться по-здраво ).

Подробности

Подобни продукти в категория