.

.

Маска За Ръце с Хидратиращи Ръкавици, Маска За Ръце Отшелушивающая, Ремонт на Ръцете Ексфолиране за Сухи Ръце, Премахване на Мъртвата Кожа, Груба Кожа, Хидратиращи ?

Маска За Ръце с Хидратиращи Ръкавици, Маска За Ръце Отшелушивающая, Ремонт на Ръцете Ексфолиране за Сухи Ръце, Премахване на Мъртвата

BGN 1.00

Налично
Налично

【Овлажняващи ръкавици за ръце 】Тази маска за ръце може да се засили в кожата за по-младото сияние.Естествени растителни екстракти активират базално-клетъчен клетки на кожата, които могат да помогнат за намаляване на фините линии.Той също така забавя производството на колаген, който идва с възрастта, така че ръцете ви да изглеждат по-млади за по-дълго. 【Ръкавици срещу бръчки и стареене на 】Естествени растителни екстракти и хидратиращи съставки помагат да проникнат през горния слой на кожата, помагат за намаляване на видимите признаци на възрастта и да предоставят интензивни грижи. 【Материал за сензорен екран】Получите санаторно-курортно лечение, отново с помощта на своята електроника, смартфони, i Pod и i Pad, както и на PC, премахване на ръкавици. 【Лесна употреба】Носете маска за ръце в продължение на 15-25 минути.Не трябва да се използва с вода и други овлажняващи кремове и лосиони за кожа, отличен, подходящ за всички типове кожа.Един размер подходящ за всички.Идва като еднократна маска за едната ръка. 【Идеални подаръци за приятелите и семейството си】Мъжете и жените могат да се насладят на пълен спа-опит с нашите маски за ръце.можете да получите тази органична хидратираща маска за крака peel moisturizer mask за вашия любим човек като дар!.

Подробности

Подобни продукти в категория