.

.

Магнитни Блокчета Пъзел Играчка, Цвят Съответното Малък Размер Разпознаване на Животни Магнитен Блок Играчка за 3 + години Децата за пътуване(Тип А (Съзвездие на пл?

Магнитни Блокчета Пъзел Играчка, Цвят Съответното Малък Размер Разпознаване на Животни Магнитен Блок Играчка за 3 + години Децата

BGN 9.74

Налично
Налично

Освободете децата от електронни устройства, като например телевизор, игри, смартфони или таблети.Тренирайте координацията на ръцете и очите, малък мотор, подбор на цветове, разпознаване на животни и умения за решаване на проблеми.Весели и забавни, идеални образователни подаръци, празничен подарък, подарък за рожден ден за децата в училищна възраст.Може да стимулира въображението на децата и насърчаване на тяхното физическо и психическо развитие.Малък размер го прави удобен за игра и лесни за съхранение, можете да играете по всяко време и на всяко място.Функция : 1. Тренирайте координацията на ръцете и очите, малък мотор, подбор на цветове, разпознаване на животни и умения за решаване на проблеми.2. Може да стимулира въображението на децата и насърчаване на тяхното физическо и психическо развитие.3. Малък размер го прави удобен за игра и лесни за съхранение, можете да играете по всяко време и на всяко място.4. Весели и забавни, идеални образователни подаръци, празничен подарък, подарък за рожден ден за децата в училищна възраст.5. Освободете децата от електронни устройства, като например телевизор, игри, смартфон или таблети.Спецификация : Тип елемент : Магнитни пъзели Blocks Material : Пластмаса Подходяща възраст : 3 + години кръст Бод Пакет списък : 6 x Blocks2 x Набор от стикеров1 x Ръководство .

Подробности

Item Type:
Magnetic Puzzle Blocks
Material:
Plastic 
Suitable Age:
3 + years old
Package List:
6 x Blocks :
2 x Set of Stickers :
1 x Manual  :

Подобни продукти в категория