.

.

10 опаковки! 24 x 36 Черна епоксидна тел Стенни полк. Метална Стойка Складови Рафтове, Кухненски Рафтове, Стелажи За Съхранение На Метални Рафтове На Гардероба Търговс?

10 опаковки! 24 x 36 Черна епоксидна тел Стенни полк. Метална Стойка Складови Рафтове, Кухненски Рафтове, Стелажи За Съхранение

BGN 25.04

Налично
Налично

Това гарантира, че вашите обемисти предмети ще стоят настрана от пода в продължение на само за съхранение.Открита метална конструкция намалява натрупването на прах.Изработена от тежка стомана, с отлична устойчивост на корозия и окисляване.Най-хубавото е, че, тъй като тази стойка е предназначена за това, за да пазят по-големи предмети, далеч от пода, можете да се спазват санитарните правила и норми.Метална полк, изработена от висококачествен метал, осигурява изключителна здравина и устойчивост.Стоящ багажник лесно се използва.Ви позволява да го използвате по-дълго.Той е чист външен вид с модерен добър външен вид, който идеално ще допълни околния интериор.Рамка слой е изработен от сертифицирана твърда стомана за осигуряване на вашата безопасност по време на употреба.Багажник за организатор е проста конструкция, лесно за монтаж, лесно може да се разруши и да се съберат.Висока весовая капацитет помага на рафта се адаптира към растежа на бизнеса в развитието на съхранение нужди и разширяване на продуктовата гама.Дизайн на бизнес-клас е чудесно за съхранение в задната част на дома или офиса.

Подробности

Подобни продукти в категория