.

.

30-подножието на магнитен кабел с адаптер за захранване за Arlo Pro4 и Ultra 2, Непрекъснат Външен източник на захранване за на камера за сигурност Arlo (бял)

30-подножието на магнитен кабел с адаптер за захранване за Arlo Pro4 и Ultra 2, Непрекъснат Външен източник на захранване за на

BGN 12.79

Налично
Налично

▲ Е Предназначен само за фотоапарати Arlo Pro4 и Ultra 2 светлината на Прожекторите, не е съвместим с Arlo HD/Pro/Pro2/Essential или други устройства Arlo camera. ▲ Кабел с дължина 30 метра/9 м улеснява непрекъснатост на зареждане на камерата arlo pro4 и Ultra2, без да се налага смяна на батерията. ▲ Идва с устойчив на атмосферните влияния магнитен съединител, предпазва от проникване на дъжд в порт кабел за зареждане, осигурява постоянен зареждане на вашата Pro 4. ▲ С аттестацией UL, взема материал мивки огъня добро качество и вградени гаранция, осигурява защитата от късо съединение и ефектно осигурява безопасна нареждани, срещу претоварване работен ток, прегряване и защита от пренапрежение, като се гарантира че вашата камера остава безопасна. ▲ ALERTCAM предвижда доживотна гаранция.Всеки проблем, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и не пожалеем усилия, за да се погрижат за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория