.

.

Стимулатор на кръвообращението на крака Медицинско изделие от клас II (FSA или HSA Приемлив) EMS Стимулатор на мускулите на крака, с ДЕСЕТКИ за Увеличаване на Циркулация?

Стимулатор на кръвообращението на крака Медицинско изделие от клас II (FSA или HSA Приемлив) EMS Стимулатор на мускулите на крака,

BGN 143.20

Налично
Налично

4 електрод гел подложки, може да се използва за релаксация части на тялото, като например на краката, глезените, прасците, глезените, краката, бедрата, гърба, раменете, талията и т. на Две система за стимулация може да се използва както заедно, така и поотделно.Безопасен и ефективен : Пълен връщане на средства, ако не сте доволни от нашите массажером за циркулация на краката!Никакъв шум!Никакви вибрации!Пакетът включва 1 X Инфрачервено дистанционно управление. 25 видове режими и 50 вида интензивност : Масажор за крака е 25 вида режими на масаж на краката/на тялото за облекчаване на умора и 50 вида период на електромагнитните вълни в правилния ред, за да се погрижат за перфектния ефект, от който се нуждаете.По този начин можете да си купите на нашата кола за циркулация на краката с увереност.Един стимулант за крака, друг-за стимулатор на тялото.FDA очистило медицинско изделие от клас II : Нашият код сертификат FDA K190673 може да се намери на официалния сайт на FDA.Две системи за релаксация : Масажор за крака, за да облекчи болката има две системи за релаксация. 4 X Электродные подложки. 1 X захранващ Адаптер.Масаж на краката също може да облекчи болката, причинена от подошвенным фасциитом, невропатией и хронична болка.Всяка възглавница за краката, има структура, позволяваща на удобна позиция на краката по време на процедурата.Таймер по подразбиране : 25 минути.Миостимулятор също намалява скованост и болка в теле мускулите. 1 X Ръководство за потребителя.

Подробности

Подобни продукти в категория