.

.

Преносимото контролен вентил игла, 3/8 Воден клапан Добре Проектирана Вентил игла Дълъг период на употреба за обслужване на тръбопровода за домакинство(#2)

Преносимото контролен вентил игла, 3/8 Воден клапан Добре Проектирана Вентил игла Дълъг период на употреба за обслужване на тръбопровода

BGN 10.79

Налично
Налично

ДОБРЕ ОБМИСЛЕН : Директен топчета с вътрешна резба може да се използва за регулиране на потока.ДЪЛГОСРОЧНИ ПОЛЗИ : Добро запечатване и липсата на течове, идеален заместител на старите или счупени един.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за пренос на вода, газ, нефт, гориво и други среди.Премиум КАЧЕСТВО : Изработен е от материал от неръждаема стомана, издръжлив и не е лесно ръждясва.ПРЕДСТАВЯНЕ на ПРОДУКТА : Дърворезба BSPP осигурява плътно залепване и може да осигури стабилна производителност. 1. Изработен е от материал от неръждаема стомана, издръжлив и не е лесно ръждясва. 2. Добро запечатване и липсата на течове, идеален за подмяна на стария или повреден. 3. Дърворезба BSPP осигурява плътно залепване и може да осигури стабилна производителност. 4. Крушка вътрешни резби директен можете да използвате, за да прескочите регулиране 5. Подходящ за пренос на вода, газ, нефт, гориво и други среди .

Подробности

Condition:
100% Brand new
Item:
Straight ball valve
Material:
304 Stainless steel
Thread:
BSPP female thread
Optional Style:
Type A
  :
Package List:
1 x Straight Needle Valve :

Подобни продукти в категория