.

.

SKYBLACK Стъргалка За Лед, Електрически Стъргало За Сняг, Електрически Стъргалка За Лед USB Стъргалка За Лед, Зима Авто Прозорец Сняг, Лопата Предното стъкло за Размразя?

SKYBLACK Стъргалка За Лед, Електрически Стъргало За Сняг, Електрически Стъргалка За Лед USB Стъргалка За Лед, Зима Авто Прозорец

BGN 35.30

Налично
Налично

Стъргалка за лед е изключително издръжлив, устойчив, измръзване и лек.Всяка черта на тази четка е създадена, за да обыгрывать елементи и непрекъснато да бъде инструмент, на който можете да разчитате.Топъл инструмент за скрепер сняг бързо и лесно загрява и премахва устойчива на лед.Почистване на прозорци на колата с помощта на този инструмент ще направят зимата по-безопасно шофиране.Високо качество : Стъргалка за лед с топъл е изработена от висококачествени и екологично чисти материали.Характеристики : *1. Работен ток : 3А*8. Време за зареждане : 4~5 часа*12. Дизайн на механиката на човешкото тяло удобен за употреба, малка и удобна за съхранение. Зареждане : 5 V usb до 4.Описание : *1. Мощна функция, липсата на вреда за кола, и ефективно извлича лед, сняг и студ. Размери на продукта : 16 * 11 * 11 см.Чистачките на предното стъкло спестяват много време сутрин и почистване на предното стъкло, преди колата да стане и разморозится.Електрически стъргало за сняг : Електрически стъргалка за лед има вграден нагревателен елемент, който бързо може да се стопи снега. Скорост на мотора : 1600 об / мин.5 * 12 * 12 см*5. Номинална мощност : 11,1 W*7. Максимална издръжливост : 60 минутпакет включва : 1 x electric стъргало за сняг, 1 x USB КабелЬэта здрав и практичен лопата за сняг е незаменим инструмент за зимата, аз вярвам, че ще останете доволни!.

Подробности

Подобни продукти в категория