.

.

Подвесное елочное украса украшение руски Дядо Коледа 3,93 изрязана фигурка и е изрисувана руски майстори от Сергиева Посада. Празничен домашен декор.Коледа и нова г?

Подвесное елочное украса украшение руски Дядо Коледа 3,93 изрязана фигурка и е изрисувана руски майстори от Сергиева Посада. Празничен

BGN 90.40

Налично
Налично

☆Изцяло ръчно изработени. ☆Художествена ръчно рисувани. ☆ Изключителна дървена подвесная статуетка, ръчно изработени от руските майстори ще добави пикантност на вашия интериор или ще се превърне в незабравим подарък за скъп човек или приятел. ☆Ръчно изработени в Русия. ☆Възраст 3+ Размер : 3,93 инча (10 см) Височина, 1,88 инча (4,8 см) Широчина, 2,36 инча (6 см) дължина.Изключителна дървена подвесная статуетка, ръчно изработени от руските майстори ще добави пикантност на вашия интериор или ще се превърне в незабравим подарък за скъп човек или приятел.Днес на редакционната коледа играчки - това е не само празнична украса на коледни елхи, но и въпрос на гордост колектори, играчка, която ще се предава от поколение на поколение, като неотчуждаема наследствена вещ, играчка, която си спомняте от детството си, историята на която се обсъждат своите деца и внуци.

Подробности

Подобни продукти в категория