.

.

Лека трехколесная детска градинска количка за 1-5 години, Бебешки играчки за езда 3 цвят Може да се използва като подарък за бебета, скиори на мотори (цвят : розов)

Лека трехколесная детска градинска количка за 1-5 години, Бебешки играчки за езда 3 цвят Може да се използва като подарък за бебета,

BGN 210.54

Налично
Налично

[Няколко настройки] : Регулируеми ръчно тласкач, сгъваема вземе подножието на педала, защита от преобръщане, нескользящая вземе подножието на педала, удобна седалка.Чудесен подарък.[Въвеждането на трицикла] : Многофункционална триколка подходящо за деца 1-6 години, бърз монтаж, триъгълен структура против преобръщане. [Колелото и рамката] : се Използват празни бутилки от гуми, които имат тих и амортизирующим ефект, лесни и износостойки, а също идеални за използване на всякакви терени. Да се носят предпазни средства.Име на продукта : Детски ТрициклпРименяемый възраст : 1-3-6 летматериал на продукта : въглеродна стальПродукт брутното тегло : 9,5 кгцвет класификация : розов, син, червен Размер : 101 X78 X53 CMnote : 1. При измерване на ръчно грешка на този на продукта може да варира 1-3 вижМоля, обърнете внимание, че някои различия в цвета може да се дължи на различни екрани. Производителят препоръчва 1-6 години, но ние ви препоръчваме да изберете в зависимост от растежа на вашето дете.Тази педала на три колела велосипед за деца може да се оттегли и вие можете да я използвате като детски или детски баланс байк, както и като детска триколка.

Подробности

Подобни продукти в категория