.

.

Кран Филтър Кран Филтър, за Кухнята, за Почистване на Дома с Вода Универсален Watersaving Филтър За Вода, Мивка с Активен Въглен, Филтър за Вода (синя)

Кран Филтър Кран Филтър, за Кухнята, за Почистване на Дома с Вода Универсален Watersaving Филтър За Вода, Мивка с Активен Въглен,

BGN 7.36

Налично
Налично

_BOS_ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. _BOS_ 90-дневна сервизно обслужване ако продуктът има някакви проблеми с качеството или размер, ние предлагаме безплатна услуга за подмяна или връщане на парите. 【Подобри качеството на водата】Нашия кран на водата филтър мивки може да извлича тежки метали от хлор и други замърсители във водата, да се подобри качеството на водата, и правят водата по-сладък и по-безопасно. 【Лесна инсталация】филтър на чешмата да кухненско кран е Подходящ за всички видове кръгли миксери, широко се използва в повече от 99% от видовете кухненски смесители за домашна употреба. 【Брызгозащищенный и водосберегающий】размера на дупките на филтъра равномерен, така че няма нужда да се притеснявате за спрей, и той има функции за филтриране, брызгозащищенный и водосберегающий.Интерфейс на филтъра е подходящ за всички видове кръгли миксери с фиксиран пръстен вода не ще да пада и пада._BOS_ Гаранция магазин _BOS_ Бърза доставка 10-20 дни _BOS_ Бърза доставка и 100% удовлетвореност гаранция за връщане на парите .

Подробности

Подобни продукти в категория