.

.

FRIEQ намаляване на шума Ушни Куплунг 37 db Стрелците Защита на Слуха Слушалки LRPu с Пяна за правене на снимки, музика и Двора на работа 2 пакет (и)

FRIEQ намаляване на шума Ушни Куплунг 37 db Стрелците Защита на Слуха Слушалки LRPu с Пяна за правене на снимки, музика и Двора

BGN 19.99

Налично
Налично

Нашият екип винаги е готов да ви помогне да извлечете максимума от вашия продукт. Ежедневните задачи като косене на тревата или свирене на музикален инструмент, най-вероятно, са толкова монотонны, че не мисля за тях . ????【Идва с 2 пакети и широко приложение】Идва с 2 пакета.Можете да дадете един подарък или един за вкъщи и за работното място.Идеален за блокиране на шума, причинени от летища, стрелба, деревообработкой, големи тълпи, градинарство, фойерверки и битови инструменти или друг неприятен шум.Защитни слушалки FRi EQ разработени с ефективно шумопотискане SNR 37 db, за да се гарантира изключителна защита на слуха от външни шумове. ????【Ефективно намаляване на шума】е сертифицирана CE EN352-1 стандарт лабораторни изследвания на ЕС; Двойна звуконепроницаемая стая, пълна с високоефективни гъба за намаляване на шума, осигурява максимална блокиране на шума SNR 37d B. ????【Ние сме на ваша страна 】Ние предлагаме висококачествени средства за защита.От 19 Тествани и сертифицирани (Американски национален институт за стандартизация) CE EN 352.Но разбрали ли сте някога, че изложат своите уши риск и нанесете сериозни щети на вашия съдебното заседание?Екипът на FRi EQ се грижи за вашата сигурност толкова, колкото и вие самите. 2 чифта леки амбушюр винаги готови да защитят слух вас и членовете на вашето семейство.????【Най-сигурна защита】Благодарение на най-високо достъпни NRR 37 db, нашите меки слушалки осигуряват най-добрата защита!.Две двойки шумоподавляющих амбушюр отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория