.

.

Статив от въглеродни Влакна-INNOREL RT75C Без Топка на Главата Супер Професионален Статив, Монопод Тежкотоварни Компактна Поставка Подкрепа за Дигитален DSLR Фотоапарат ?

Статив от въглеродни Влакна-INNOREL RT75C Без Топка на Главата Супер Професионален Статив, Монопод Тежкотоварни Компактна Поставка

BGN 135.20

Налично
Налично

【ЛЕК И ИЗДРЪЖЛИВ】Този статив е изработен от метал и карбон с технологията CNC и анодным теста, който е лек, издръжлив и за дълги работни сесии. 【ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СРЕДНАТА КОЛОНА】Можете да премахнете или обръщане на средната колона, за да се получи най-ниската позиция за камерата, така че тя може да реализира най-ниската ъглова снимате макро или друга специална снимане. 【РЕГУЛИРУЕМА МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Този статив използва усъвършенствана система twist lock за бърза и стабилна инсталация позиция, можете да настроите три ъгъла(70°/ 42°/ 12°) бързо. 【ДА БЪДЕ МОНОПОДОМ】Един от краката може да бъде премахната, и след това да станат моноподом или альпенштоком за поход. 【ДИАМЕТЪРЪТ на ТРЪБАТА】29/26/22/19 мм (1.14/1.02/0.87/0.75 в).

Подробности

Подобни продукти в категория