.

.

byesuro Детски Висящи Играчки Пълнени Камбанка, Детска Количка Дрънкалка Играчки - Бръчка Писклив Креватчета столче за Кола на Новороденото Играчка със Звънци Играчк?

byesuro Детски Висящи Играчки Пълнени Камбанка, Детска Количка Дрънкалка Играчки - Бръчка Писклив Креватчета столче за Кола на

BGN 16.79

Налично
Налично

[ Всичко е безопасно направена от първокласни материали ] - За сигурността на детето, ние ръчно изработени всеки byesuro high contrast детски играчки от мек и удобен хлопчатобумажным материал, BPA безплатно пластмасова кука и PP памук пълнеж. [ Запознайте се с живота в океана ] - Популярни мультяшные животни ( морска звезда + kit + тропически риби + шарени риби ) могат да привлекат вниманието на децата и повишаване на тяхното въображение за разнообразието на океана, както и да помогне на детето за подобряване на разпознаването на природата. [ Развивайте добър слух и сетивни функции ] - Всяка играчка може да издава ясен и приятен звук при разклащане, че ефективно привлича вниманието на детето и развива слухова функция.Сладко черно-бели плюшени играчки-колички за животните с ултра мек плюшем може да се включи и сетивни умения на детето. [ Удобен окачен дизайн ] - Лесно се закача на количка, столче за кола или яслата.бебетата могат лесно да се пропусне и да играят, както и да развива своята сила на ръцете, хващане и дърпане. [ Най-добрият подарък за дете ] - Най-подходящият подарък за бебета, деца, новите родители и приятели.Ако имате някакви проблеми за този продукт, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория