.

.

UCYG Хранителни Контейнери За Съхранение на Jar 304 Неръждаема Стомана с Капак Фланец Bpa Безплатно Голям, Бисквити Jar Зърнена Кафе Контейнери За Съхранение на Jar, за Кухн?

UCYG Хранителни Контейнери За Съхранение на Jar 304 Неръждаема Стомана с Капак Фланец Bpa Безплатно Голям, Бисквити Jar Зърнена

BGN 20.79

Налично
Налично

■100% КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - нашата кутия за съхранение на хранителни продукти изпълнено на 100% .■Основна информация - Материал : неръждаема стомана - Размер : 13 * 12.■ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ, без замърсяване на нашите контейнери за съхранение на хранителни продукти, изработени от дебела, твърда неръждаема стомана, 100% не съдържа BPA, така че можете да се насладите на него със спокойна душа. ■МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОНТЕЙНЕР-този безопасен за храните контейнер от неръждаема стомана е идеален за съхранение на зърно, брашно, ориз, захар, кафе и дори храна за домашни любимци. ■СЪХРАНЯВАЙТЕ ХРАНАТА ПРЯСНА - на кутията гарантира липсата на навлизането на въздух или вода, оставяйки храната прясна и суха в продължение на дълго време.- Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.- Поради различни методи за измерване са възможни грешки в 1-2 виж.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим качествени услуги. ■ Предимства - Нашите резервоари за съхранение на хранителни продукти са идеални за съхранение и съхранение на хранителни продукти в съответствие с вашите ежедневни нужди. Моля, обърнете се към самия цвят.Сега, купете си нашите контейнери за съхранение на зърнени храни и съхранявайте вашата кухня по поръчка.- На кутията гарантира липсата на навлизането на въздух или вода, оставяйки храната прясна и суха в продължение на дълго време, така че вашето здраве е гарантирано.

Подробности

Подобни продукти в категория