.

.

Умно тавана лампа Работи с Alexa и Google Assistant за спални и коридор, на скрито място и е цветната температура се променя с помощта на приложения и гласови команди ,12-инчов ?

Умно тавана лампа Работи с Alexa и Google Assistant за спални и коридор, на скрито място и е цветната температура се променя с

BGN 50.32

Налично
Налично

[Smart voice control] Умно тавана лампа Алекса работи с Alexa и Google Assistant за гласово управление (устройство на Алекса и говорител на Google продават се отделно).Главината не се изисква. [Димиране] Тавана лампа използва приложението smart life или гласова команда за корекция на яркостта от 10 до 100% . [Лесна инсталация и функция] Модерен тавана лампа, за скрит монтаж, подходящ за разпределителната кутия.Управление чрез приложение Smart Life или с помощта на гласова команда чрез вашата домашна интелектуална система, включително Алекса чрез Smart Life skill и Google Home.Group content групиране на своя светлина за управление на локализация и планирайте го за определени временни настройки за включване и изключване. [Широко приложение] - Led тавана лампа с вълни е идеален за антре, стълбище, баня, кухня и спалня.

Подробности

Подобни продукти в категория