.

.

[2+2 опаковане.] UniqueMe е Съвместим с Samsung Galaxy S21 6,2 инча защита на екрана за поверителност и защита на обектива на камерата 【Подкрепа за отключване на пръстови отпечатъ?

[2+2 опаковане.] UniqueMe е Съвместим с Samsung Galaxy S21 6,2 инча защита на екрана за поверителност и защита на обектива на

BGN 61.12

Налично
Налично

[Samsung Galaxy S21] Защита на екрана за поверителност Unique Me [Не стъкло] и защита на обектива на камерата са специално проектирани за Samsung Galaxy S21【6,2 инча】. [Различни материали] Протектор на екрана на Samsung Galaxy S21 и защитник на обектива-това са различни материали.Протектор на екрана е изработен от висококачествен хибриден материал твърдост 7 H, а защитник на обектива на камерата-от ултра-тънък закалено стъкло. [Update на личното пространство] Този екран протектор за поверителност само лице към телефона директно може да видите съдържанието на екрана, защита на личната конфиденциалност по-ефективно. [7 H Твърдост хибриден протектор на екрана,без стъкло] 100% без мехурчета и пълно покритие.Можете да се обърнете директно към онлайн видео инсталация.Иновативен процес няма да има мехурчета на защитно фолио на екрана на Samsung Galaxy S21, а революционен процес позволява да се възстанови в рамките на 48 часа. [Качество на обслужване на клиентите] Всяка поръчка с услуги след продажбата поддръжката,ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Подробности

Подобни продукти в категория