.

.

HUIXINLIANG Електрическа Почистваща Четка За Лице Водоустойчив Спиновая Акумулаторна Почистваща Четка За Лице, Силиконова Електрическа Почистваща Четка За Лице Устро?

HUIXINLIANG Електрическа Почистваща Четка За Лице Водоустойчив Спиновая Акумулаторна Почистваща Четка За Лице, Силиконова Електрическа

BGN 11.52

Налично
Налично

100% СИЛИКОН : Безопасно, без увреждане на кожата : мек силиконов материал, широки частици, изискана силиконова глава четка за почистване, лек масаж и липсата на увреждане на кожата.ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ : предназначени за осигуряване на ефективно дълбоко почистващо грижа за кожата на лицето.Премахва мъртвите клетки на кожата, грим, мръсотия, мазнини и продукти за грижа за кожата най-добре се абсорбират, оставяйки на лицето гладка и свежа.ЧЕТИРИ НИВА на НАСТРОЙКА : продължително натискане на бутона на захранването за 2 секунди за да включите/изключите. 1 прехвърляне напред низкоскоростной режим на почистване; 2 прехвърляне напред високоскоростен режим на почистване; 3 прехвърляне на обратно низкоскоростной режим на почистване; 4 прехвърляне на обратно високоскоростен режим на почистване. 3 НЕЗАВИСИМИ ГЛАВИ ЧЕТКА : Има 2 силиконови глави четки и 1 четка с меки косми. 3 независими главата на четката се върти независимо един от друг, образувайки 3 група-зони за пречистване, които могат да почистите повърхността на по-дълбоко.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим за вас възможно най-скоро!.

Подробности

Подобни продукти в категория