.

.

Калъф За телефон Lulumi е Съвместим с Samsung Galaxy A60/M40, Играчка Мека Поставка Модерен Дизайн Дизайн на Бронята Оригинален Мек Калъф за Жени Гъвкави Звезда за Момичета, Чер?

Калъф За телефон Lulumi е Съвместим с Samsung Galaxy A60/M40, Играчка Мека Поставка Модерен Дизайн Дизайн на Бронята Оригинален

BGN 72.80

Налично
Налично

Пакетът включва : Калъф 1 бр 1 комплект подвижна стойка с течен блясък звезда, мека чанта. Ние се фокусираме върху дизайна и функционалността.Правим СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно.Всеки клиент, просто трябва да изберете вашия предпочитан дизайн за вашия смартфон.Просто свържете се с нас за разрешаване на проблема.Нашата цел е - да създаде подходящи калъфи за всеки смартфон в света. [Супер сладък дизайн] - Специално разработен течен чантата идеално се съчетава с анимационни корпус.[Функционален притежателя] - Cartoony притежателя на телефона, осигуряване на подкрепа за вашите пръсти и да промени традиционните начини за улавяне на вашия смартфон.Тази серия е силно препоръчително нашите хубави момичета - клиенти.Специално разработен течен чантата идеално се съчетава с анимационни корпус.Гаранция : 1 година, и ако има проблем или мнение с продукта. [Намаляване на стреса] - Брилянтен е нежна течна лъскава звездна мека чанта.Ние непременно ще направим така, че да сте удовлетворени.Марка : Lulumi Ние изграждаме нашата марка, студия и фабрики с 2016 година. [Защита и монтаж] - Мек калъф от TPU покрива изцяло всички бутони и здрав течен чанта осигурява по-голяма защита.Той може не само да поддържа вашия blackberry смартфон, но и да поддържа живота си, като е вашата играчка за намаляване на стреса.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди. 360 градуса на въртене осигурява завиден комфорт хендсфри при използване на вашия мобилен телефон под всякакви ъгли.

Подробности

Подобни продукти в категория