.

.

NIIMBOT Thermal Paper Label Maker 0.59×1.18 White Stickers Waterproof Tear-Resistant Replacement for D11/D110 Label Printer Office&Home 210 на Етикети/ролка (15 х 30 mm)

NIIMBOT Thermal Paper Label Maker 0.59×1.18 White Stickers Waterproof Tear-Resistant Replacement for D11/D110 Label Printer Office&Home

BGN 9.59

Налично
Налично

【Разнообразие от възможности】на Разположение в различни размери, различни видове и различни проекти етикет хартия.Изберете най-подходящата ви хартия за етикети.Размери-15мм(0,59")*30мм(1,18"). 【Многофункционални етикети】Можете да направите повече видове етикети за използване в домакинството, обзавеждането на офиси, цената на бар-кодове и други сцени. 【Няма нужда от чернилах】Използвайки технология за топлинна, кажете сбогом на мастило и панделка и спестете пари.Этикеточная хартия водоустойчив, маслостойка, устойчива на счупвания, надраскване и използва екологично чисти материали. 【Интелектуална идентификация Labe】Цялата этикеточная хартията е подходяща за принтера за етикети D11, който може интелигентно да се идентифицират шаблон за етикет на хартия, като на печат, по-интелигентна. 【Специална забележка】Стикер от страна на ролка на етикетите съдържа чип на сензора, моля, не рвите му, тъй като разликата може да повлияе на ефекта на печат.

Подробности

Подобни продукти в категория