.

.

Диспенсер Кърпички, Бебешки Кърпички Калъф Мокри Кърпички Диспенсер Държи Кърпички Свежи Тъкани Кутия За Съхранение на Притежателя Избършете Контейнер (бял)

Диспенсер Кърпички, Бебешки Кърпички Калъф Мокри Кърпички Диспенсер Държи Кърпички Свежи Тъкани Кутия За Съхранение на Притежателя

BGN 7.99

Налично
Налично

Прахоустойчив, открит дизайн на капака, лесно се извлича, предотвратява загубата на влага.Цвят съответства на целия домашен стил, ще ви помогне лесно да се скрие мръсни тъкани и кърпички за лице и ги защитава от петна вода, винаги да поддържа реда в дома си. ❤Лесна употреба : отвореният дизайн на капака, лесно се извлича. ❤Удобно : Мокри кърпички, открити след използване, лесно, замърсен с прах и други трофеи, тази кутия може ефективно да ви помогне да избегнете такъв проблем.Благодаря ви за разбирането.Лесно грижа. Забележка : .Идеален за експлоатирани маси, тумбочек, плотове, суетите и маси в целия дом; Използвайте го в кухнята, в хола, в дневната, в офиса, в занаятчийска стая, спалнята и т.❤Материал : PP материал е безопасен за детето.

Подробности

Material:
High-quality PP material

Подобни продукти в категория