.

.

Детска защитна мрежа, Найлон Защитна мрежа, Анти-Падаща Защитна мрежа за Защита на Растения за Балкона/Градина/детска площадка (цвят : решетка 5 см, размер : 1x1m(3x3ft))

Детска защитна мрежа, Найлон Защитна мрежа, Анти-Падаща Защитна мрежа за Защита на Растения за Балкона/Градина/детска площадка

BGN 10.87

Налично
Налично

Задайте въжени мрежи за децата, за да се предотврати падането на деца с опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т.Тя може да се използва като котешки мрежа за защита на малките домашни любимци от падане.Напомняне за сигурност : Проверете редовно проверявайте защитна мрежа за наличието на всички скрити опасности, причинени от различни външни или човешки фактори, за да се защити безопасността на децата.Безопасно защита на деца, домашни любимци или играчки. Функции на защитната мрежа : 1.Благодаря ви за разбирането. >> Използвайте декоративна детска защитна мрежа : Този вид защитни мрежи, специално предназначени за балкони и стълбища, за да се защити безопасността на децата. Сигурно защитете вашите деца и домашни любимци.Защитната мрежа може да се режат на всяка форма и размер, без това да повлияе на нейната дълготрайност. >> Функции на защитна мрежа : мек материал, нескользящий, издръжливи и устойчиви на износване. >> Технология на защитна мрежа : професионална найлон декоративна мрежа, здрав, не е лесно да се разсейва, очевидно защитен ефект, силна устойчивост на студ, антифриз и антикорозионна лента. Тази устойчива защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах. > > Защитна мрежа технически характеристики на : 5 см*6 мм(2"*15/64), 10 см*6мм(4"*15/64). Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапет и прозоречните коридори, а също така е подходящ за вътрешни и външни тераси.

Подробности

Подобни продукти в категория