.

.

LUOY Нов многофункционален инструмент за барбекю може бързо да бъдат използвани повторно Говеждо Месо, Зеленчуци шишчета на Барбекю Инструмент Кухненски Приспособ?

LUOY Нов многофункционален инструмент за барбекю може бързо да бъдат използвани повторно Говеждо Месо, Зеленчуци шишчета на Барбекю

BGN 7.19

Налично
Налично

, независимо Дали са кръгли, квадратни или неправилно, това може лесно да се направи. [Многофункционален дизайн] : Преносим, практичен и напълно функционален.И лесно почистване.Поставете месото в полето за приготвяне на кебап, кликнете върху капака и пъхнете шишчета. [Материал] : Стабилна структура, издръжлив материал, дълготрайност. Моля, позволете едно малко отклонение в данните ръчно измерване.Можете бързо да направите различни месни шишчета, като говеждо месо, пилешко месо, кюфтета, зеленчуци, соеви продукти и т. [Применимая сцена] : Много подходящ за семейство, така и външно барбекю. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.100% абсолютно нови високо-качествени, трайни, за многократна употреба барбекюта, экономящие време и ефективни, подходящи за семейни и барбекю-ресторант събирания и приготвяне на храна.98 inches Packing list : BBQ шишчета box * 1примечания : 1.Благодаря ви за разбирането.5 см Около 6,1 * 4,72 * 0.Лесно управление във всичко.Хранително-вкусовата ABS-материал, материал сигурно и гарантирано.Това е задължително условие за любителите на барбекю навсякъде. [Лесни за управление на] : Дизайн, за да се избегне увреждане на ръцете.Стъпките са лесни и не изискват усилия.

Подробности

Подобни продукти в категория