.

.

Поп-Портфейл за Момичета През раменете, 2 в 1 на Поп-Чанта Непоседа Чантата си Играчка Push Bubble Чанти, с Преливащи се цветове Силиконови Сензорни Играчки Чанта-Месиндж?

Поп-Портфейл за Момичета През раменете, 2 в 1 на Поп-Чанта Непоседа Чантата си Играчка Push Bubble Чанти, с Преливащи се цветове

BGN 10.39

Налично
Налично

????【NEW TRENG 2021】 Нови чанти pop fidget toys-уникален дизайн 2 в 1, състоящ се от играчки pop fidget и чанта през рамо, нашата играчка pop shoulder bag може да се използва като чанта, така и като декомпрессионная играчка fidget, когато ви е необходимо.Направете "поп-поп" донесе изключително забавно!. ????【100% BPA безплатно】 Нашата непоседа играчка куриерска чанта, минава през строг, официално контролиран процес на качеството, тя отговаря на всички стандарти за безопасност и са изработени от хранително-силикон, без неприятна миризма, която не е вредна за здравето. здравето на хората или животните. ????【МАЛКА МОДАТА】 Тази чанта за играчки popper fidget с веригата регулируема дължина за деца и възрастни.Можете да го носите като чанта с горната дръжка или чанта през рамо, или на една чанта на рамото си, или кесия за монети, прекрасен размерът и формата са идеални за малки дами. ????【УСПОКОЯВАЩ анти-стрес】 Ous pop bag, като поп-непоседа играчки, натиснете мехурчета надолу, и те ще направят малка хлопающий звук, съвсем като разрушаване шампанско филм.Ярък цвят и приятен звук ще помогне на хората, намаляване на тревожност, концентрацията и е ефективно за облекчаване на стреса, премахване на раздразнителност. ????【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Искате някой да ви изненада?Тази модна чанта-играчка-перфектния подарък за вашето дете, племеннички, дъщери на вашия приятел, деца, приятелка рожден ден, ден за защита на децата, Коледа и за други специални поводи.

Подробности

Подобни продукти в категория