.

.

SSAGSVBINQAfh Bento Box, Пътен Изолиран Обяд-бокс, Мулти-Храни колба за топла храна с дръжка, идеална за пътуване и работа (размер : B)

SSAGSVBINQAfh Bento Box, Пътен Изолиран Обяд-бокс, Мулти-Храни колба за топла храна с дръжка, идеална за пътуване и работа (размер

BGN 7.99

Налично
Налично

▲Контейнери за съхранение на храна е възможно да е лесно да се отвори с помощта на удобни капаци крила.Моля, обърнете също внимание, че благодарение на отсекам, компактния си дизайн, тези обяд кутии бенто се вписват един в друг за по-лесно и удобно за съхранение!. ❤Чаша кръв от неръждаема стомана : висококачествена неръждаема стомана 304 отвътре и отвън, здрава. ❤Как да се предотврати изтичане : При запечатывании пластмасов капак се уверете, че тя изключва всички дупка банки, а не само на горния контейнер.Поставете го в изправено положение, за да се предотврати изтичане на информация.Не се препоръчва да се разклатят или да го нагоре-надолу, иначе супата ще потекат. ❤Термос за вечеря със запазване на топлина : Технология за запазване на топлината с двойни стени, водене жив студ до 8 часа.Не е необходимо в микровълнова печка или хладилник.За най-добри резултати, моля, налейте топла и студена вода в резервоар за съхранение, за да затопли или предварително се охлажда в продължение на 5 минути, а след това поставете в него храна. контейнер за храна на окото ❤3 : кофа супа може да супа, окото ястия може да поддържа фигура и окото ориз може да запази ориз.3-слойная бутилка с голям капацитет позволява пакет разнообразие от продукти за работа, обучение, пикник или почивка. camping.Name : Вакуумно изолиране от преливане Barrel Capacity : 2.6 L.

Подробности

Подобни продукти в категория