.

.

Малка кофа за Боклук с Капак Безпроблемно с Забавен Цветен дизайн за Котки от Плат за дрехи и с Дървени Крака боклук Прост Човешки Кръгла кофа за Боклук за Кухня, Ба?

Малка кофа за Боклук с Капак Безпроблемно с Забавен Цветен дизайн за Котки от Плат за дрехи и с Дървени Крака боклук Прост Човешки

BGN 9.59

Налично
Налично

Нашата мисия е да се улесни работата по дома. 【Добра украса】 Благодарение на уникалния си дизайн от нашите кофи за боклук с капаци правят идеална проста идея за подарък за нов дом или годишнина. - Кошчето за боклук с капак добре запечатани.Подсилена конструкция-лесно да почистите, тя чисто и хигиенично, и в нея не е лесно да се натрупват боклуци. - Действителният цвят на продукта може да се различават леко от снимките, поради разлика в модела на монитора или яркостта на снимане.С толкова много налични шаблони искате да ги има във всяка стая на вашия дом!Издръжлив материал, лесен за почистване.Могат да се използват като украса в съответствие с вашата баня.【Удобен дизайн】 8,67"W x 14,3"H.Той е оборудван с очеловеченной вътрешната рамка, а торба за боклук лесно се фиксира и се заменя. Могат да се настанят до 7 литра/1,9 литра отломки. - Поради ръчно измерване и различия в устройство може да бъде грешка 1~3 см, моля, разберете.Вашите гости ще бъдат изумени, когато научат, че това е кофа за боклук.Кажи " НЕ " на лошото миризмата и беспорядку.Кутията може да се предотврати разпространението на миризмата на боклук и да попречат на вашия палав домашни любимци да си боклук в кофата за боклук.Кръгла форма е идеална за употреба по гишетата, под мивки и други малки помещения, подходящ за тези помещения, като коридори, ъгли, между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 Само един пръст е необходим, за по-лесно отваряне и затваряне на капака, която идеално прикрива си чувал за боклук и личния живот.

Подробности

Подобни продукти в категория