.

.

LYYP Топло, USB Нагревательная Топло се Използва за облекчаване на болка, Бързо Загряване Многофункционален Въглеродни влакна Електрическа Топло, се Използва за Нагр?

LYYP Топло, USB Нагревательная Топло се Използва за облекчаване на болка, Бързо Загряване Многофункционален Въглеродни влакна

BGN 21.79

Налично
Налично

[Бързо загряване] Електрическа топло използва технологията super отопление, която може бързо да се загрява за около 10 минути, че може да осигури постоянна топлина и по-голям комфорт. [Лекота на работа] Термопрокладка е лесен за използване контролер с голям ръчен бутон, специално предназначени за пациенти с артрит. [3 режима на загряване] 3 настройки за отопление, можете да регулирате интензивността на загряване.Максимална температура може бързо да достигне 50°C. [Удобно и лесно да носите със себе си] Размер 16*12*0.4 краката, които могат да се търкаля и да се носят в чантата.Той е лек и преносим.Удобни за използване като на ястия в домашния офис за облекчаване на болки в копчике, а също и като автомобилната възглавници и възглавници за инвалидна количка в движение.Престанете да страдат от болка и слабост-ако установите, че не можете дълго време да седне след хемороиди, болки в копчике, трудова злополука или операция, тогава вече не трябва да страдат.Декомпрессионная възглавница прави всяка твърда повърхност, по-удобна, подходяща за всички.Размер на продукта (см) : 40.00*30.00*1.00 Тегло (гр) : 340.00 Списък на продуктите : 1*подложка за риболов с подгряване.

Подробности

Подобни продукти в категория