.

.

wangzi Лек Алуминиев Сгъваем 3 Колела Tri Уокър-Възрастните Сгъваема Проходилка с Колан за Безопасност на Колелото на един Възрастен Четырехфутовый Патерица Ход Рехаб?

wangzi Лек Алуминиев Сгъваем 3 Колела Tri Уокър-Възрастните Сгъваема Проходилка с Колан за Безопасност на Колелото на един Възрастен

BGN 30.64

Налично
Налично

Лесно се сгъва за съхранение и пренасяне.Недостатъчни усилията за спестяване на усилия правят пътуването ви вече не е в тежест.Ако сте уморени, можете да се отпуснете и от двете страни подлакътници, с мека гума на задната страна на оръжие.Липсата на скрити опасности гуми, дълъг експлоатационен живот.Забрана за използване на катерене средства за изкачване на стълби и асансьор.Защита на околната среда нескользящий материал Дебела плоча седалки от изкуствена кожа съответства на кривата на човешкото тяло, и може ефективно разсейване на топлината предпазни Мерки 1. Преди употреба проверете за разхлабени ли винтове и здрав ли нескользящие крака.Ако те са отслабени, сигурно задайте ги преди употреба. 2. Забранено е да се ползват ходунками за изкачване на стълби и повдигане на горния етаж. 3. При използването на проходилка трябва да се докосват земята всички четири крака едновременно, за да се гарантира стабилността. 4, обърнете внимание на влагата. 5. Да се съхранява срещу хоризонтално налягане.

Подробности

Подобни продукти в категория