.

.

ХЕНА СЪС СЪРЦЕТО на 7 унции. ХЕНА СЪС СЪРЦЕ 7 грама къна за цвят на косата. Светло кафяво. Боята за коса с къна. Органична къна за коса. Индиго на прах за коса. Прах Mehendi.

ХЕНА СЪС СЪРЦЕТО на 7 унции. ХЕНА СЪС СЪРЦЕ 7 грама къна за цвят на косата. Светло кафяво. Боята за коса с къна. Органична къна

BGN 13.96

Налично
Налично

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КЪНА - Празнувайте своите естествени коса с помощта на това морално получения 100% органичен прах къна (7 грама 200 грама).ПОДБРАНИ РЪЧНО С много ЛЮБОВ - От подножието на Индия местните фермери къна е ръчно се събират листа от къна и произвеждат тройно плат просеянного прах, боя за коса къна.ТУК НЕ Е ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ОТ ПЛАСТМАСА!Този комплект за боядисване на коса включва затваряне на опаковката, компостируемые вътрешна пакети, компостируемые ръкавици и 100% биоразградими лъжици за смесване.Това прави нанасяне на къна лесно, така че можете да се съсредоточите върху себе си.Хена със сърцето не съдържа PPD, метални соли, амоняк и карбамид.Packed with Impact Помощ за засаждането на дървета с помощта на партньорството ни с One Tree Planted, нестопанска организация, специализирана в световен лесовосстановлении.КАЖИ " ДА " ЕКО - ЦВЕТОВЕ ЗА КОСАТА-тази чиста и 100% натурална боя за коса допринася за здравето на коса, здрава коса и глиц.Покупката на пакета Henna with Heart pack връща ви в нашата красива планета.Тези прекрасни растителни компоненти придават вьющимся косата блясък, докато те изглаждане и покриват вашите направления полупостоянным пигмента.ЛЕК И НЕЗАМЕНИМ НАБОР от БОИ ЗА КОСА с КЪНА - Прави САМ оцветяване на косата лек бриз!Вашият набор от бои за коса включва в себе си НЕЗАМЕНИМА електронна книга с къна стъпка по стъпка ръководство за по-лесно нанасяне.

Подробности

Подобни продукти в категория