.

.

6шт Желе Риба Хартиени Фенери, Скорост на Вятъра Сладък Хартиен Фенер с Русалкой Украса Фенер Комплект Висящи Фенери на Желанията с Блясък Балон за рождения Ден на ?

6шт Желе Риба Хартиени Фенери, Скорост на Вятъра Сладък Хартиен Фенер с Русалкой Украса Фенер Комплект Висящи Фенери на Желанията

BGN 12.79

Налично
Налично

Характеристика на продукта-3шт светлини и 14шт балони-Уникална медуза с пискюл дизайн, костюми детска естетика. метални подпори, 14 бр. Лесен за използване и подвешивании. Екологично чист и лек,може да се използва много пъти.Моля, не поставяйте във вода. 【Лек и лесен за използване】Хартиен фенер jelly fish изработен от хартия,е много устойчив и лесно. Подходящи за много случаи и партита, идеални инструменти за украса.Етикети DIY правят фенер по-привлекателни и по-декоративен след закачване на фенера медуза. балони, 1 опаковка стикери.Метални подпори правят фенер здрав и да не е годен за смачкване.Фенер може лесно да се разположи за употреба и се прибират за съхранение на следващия път. 【САМ етикети】Хартиен фенер jelly fish идва с лепенки, които лесно се залепят с лепило. фенери, 3 бр. 【Уникален дизайн】Горната част на хартиения фенер изложено на медуза е кръгла, а долната-колоритен дизайн на четката, подобно на медуза, плаващ във водата.Много сладко и привлекателно за децата.Балони включва 2 елемента любящо сърце от балони, 2 елемента звезди балони, 5шт чист цвят балони и 5шт блясък балони.Забележки : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория