.

.

Seaintheson Регулируеми дъмбели - Бързо приспособяване на циферблата Тегло - Тренировки, Силови тренировки и фитнес в Домашна фитнес зала за мъже и жени - Лесно Подвижни ?

Seaintheson Регулируеми дъмбели - Бързо приспособяване на циферблата Тегло - Тренировки, Силови тренировки и фитнес в Домашна

BGN 74.00

Налично
Налично

【Характеристики】 : Няколко диапазона на теглото са подходящи за основни физически упражнения, основен фитнес, силови упражнения и вдигане на тежести на краката. 【Материал продукта】 : Плоча гира е изработена от стомана, като цяло, която е трайна и трайна.Повърхност, покрита с боя, която е годна и не избледнява. 【Известие】:Ние продаваме регламентирана гира за един единствен, ако имате нужда от 2 гири, моля, добавете 2 it. 【Сладък подарък】:Чудесен подарък за вашето семейство или приятели, които са любители на фитнеса. 【Специален дизайн за заключване】:Гарантира, че регулируеми гира може да регулира само тегло на тавата.Когато вдигам гири, за да започнете тренировка, дизайн ключалката на масата чиния блокира весовую чинията, за да се гарантира, че весовая плоча няма да падне.

Подробности

Подобни продукти в категория