.

.

Тампони За очи, Безворсовые Удължаване на Миглите Гел за Очи Лепенки за Салон за Красота Натрупване на фалшиви Мигли Ваксина, Гидрогелевая Маска За Очите Красота Г?

Тампони За очи, Безворсовые Удължаване на Миглите Гел за Очи Лепенки за Салон за Красота Натрупване на фалшиви Мигли Ваксина,

BGN 7.99

Налично
Налично

【Eye Beauty Доставки】Лепенки за очи се използват по време на процеса на изграждане на миглите за комфорт на клиента.можете да залепите под миглите себе си, не е необходимо допълнително да намокрите с вода.Характеристики : ● Спестете време на подготовката на очите. Професионални прививочные мигли Eye Възглавничките 2. 【Универсални функции】Тези тампони за очи може да се използва за удължаване на мигли, грижа за лицето, химически вълна на миглите, оцветяване на миглите или просто го използва, за да се намали тъмен кръг,подуване на очите, да направи кожата ви прохладно и свежо. 【Разработен с технология Flex-Form】Тази кръпка за очи е предназначен за създаване на индивидуална подходящи за всички различни форми и размери на окото,добре пази и държи на по-долните мигли за удължаване на мигли, тогава те не нарастват и не се движат, и те не сочатся в очите. Stick под очите, предотвратява падането на прах сенки за очи и се избягва унищожаване на грим 3.Тези очни лепенки стимулират производството на колаген в кожата, за да облекчи кожата под очите по време на процедурата по удължаване на миглите. Остана под очите, направете го по-гладко, когато нанасяте молив за очи 4.Освен това, може лесно да се освободи ● Тези безворсовые петна са гладки, покрити с гърба и не ще хвърли купчина, която пречи на нанасяне миглите Как да използвате : 1>Старателно почистете и подсушете лицето 2>отворете чантата си и отлепете пластира с пластмасова подложка 3>махнете защитното фолио,бавно махнете помощ с краищата на 4>нанесете помощ под очите по време на изграждане на миглите 5>при ежедневна употреба нанесете помощ под око 6>натиснете леко в помощ за очите в продължение на 10 секунди а след това да го носите в рамките на 15-30 минути 7>отстранете маската за очите и почистете с вода на Многофункционална : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория