.

.

Aicosineg Античен Подложка Пирони Пирони 0.75 Подложка Декоративни Пирони, за Корк Дъска, Мебели, Декоративни Таблата Разтегателен Стол Обзавеждане Зелена Патина Тон 40ш?

Aicosineg Античен Подложка Пирони Пирони 0.75 Подложка Декоративни Пирони, за Корк Дъска, Мебели, Декоративни Таблата Разтегателен

BGN 6.23

Налично
Налично

Моля, почистете главата гвоздеи и суха кърпа, вместо всеки друг химикал. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- За тяхното инсталиране се изисква подходящи инструменти, като клещи с игольчатым носа и белите дробове гвоздодеры. За да защитят своите ръце, моля, не се дръжте ноктите директно с ръце. Прикроватное украса backboard, украса маси и столове диван комплекти, декорация на стени предпоставки за укрепване и декорация на кораба, укрепване и декорация на музикални инструменти като барабанчики.Вие най-добре да използвате клещи с игольчатым носа и гумен чук.Не използвайте твърде големи, или твърде тежки чукове.Но, моля, бъдете внимателни и не поставяйте пръстите си, за да ги пази по време на удара с чук, в случай на нараняване, тъй като те могат да скача или завой при неправилна работа. 【МАТЕРИАЛ】- Изработен от висококачествено желязо метал, повърхност с покритие покритие, гладка на пипане, твърда и без чеп, издръжлив и здрав, не е лесно да се поддава на корозия, на повърхността на bright, като нова, въпреки че на по-продължително съхранение.Така че, моля, не се дръжте пръстите си по време на чук. Моля, сложи пирони в това място, където децата не могат да достигнат в случай на злополука. Можете просто да задържите неговите клещи, а след това с помощта на чук лесно да карам го пробковую дъска или на ръба на дивана и меки легла.Технически характеристики : Материал : Железоцвет : зелена Патина Tone Surface Украса : Plated Total Височина : 23 мм / 0.

Подробности

Подобни продукти в категория