.

.

WOSITE 2Pcs Heavy Metal SHlTBOX Edition Emblem Badge 3D Raised & Strong Adhesive Car Decals Подходящ за всички автомобили Car Truck (сребристо-червен)

WOSITE 2Pcs Heavy Metal SHlTBOX Edition Emblem Badge 3D Raised & Strong Adhesive Car Decals Подходящ за всички автомобили Car

BGN 6.39

Налично
Налично

Свалете от задната страна на самозалепващи се стикери,залепете на желаното място на автомобила.Материал : Изработен е от висококачествена плоча с сплав го прави здрав, surface галванична обработка и издържа на висока температура, без специфичен мирис.Ако имате някакви проблеми , моля, свържете се с нас.(Уверете се, че паста суха и без прах за оптимална настройка) 4.Създаване на изключителен опит, който е собственост на вашия автомобил, ние заслужаваме вашето доверие! ! !Инструкции за инсталиране 1. Опитайте се да не докосвайте вода и едра прах в рамките на 24 часа след залепване на изделия и детайли, за да се постигне най-добрия ефект и да направите колата си по-модерен!Как да деинсталирате : Използвайте сешоар,за да загрее стикер, а след това лесно да се махна от колата.Лесна инсталация : никакви средства не се изисква.ние гарантираме на нашите клиенти 100% удовлетвореност или 100% връщане на парите в рамките на 365 дни , без никакви въпроси.Просто, но забележителен моделиране на лого на автомобила.2", количество : 2 бр.Кръст Бод Пакет списък : 2 бр. След залепване силно натиснете надолу, за да се осигури достатъчен контакт и намокряне на лепило повърхност.Сервизно обслужване : Продавачът WOSITE осигурява обслужване след продажба. Изтънчен дизайн : прехвърляне на безкрайно удоволствие в живота си. Моля, използвайте препарат за почистване на повърхността на мишената преди залепване, след като повърхността изсъхне, можете да го залепите.

Подробности

Подобни продукти в категория