.

.

2 елемента FJB Издание Емблема - Badgeslide Оригинален FJB Издание на Емблемата на Крилото е Иконата, Автомобил, Камион 3D Писмо Емблемата на Иконата Стикер Стикер (хром/черв?

2 елемента FJB Издание Емблема - Badgeslide Оригинален FJB Издание на Емблемата на Крилото е Иконата, Автомобил, Камион 3D Писмо

BGN 12.79

Налично
Налично

ВИСОКО КАЧЕСТВО - Произведен от висококачествен метален материал.Подходящ за шофьори на Страничната предна врата на задната врата на колата.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Самозалепващи стикер за подмяна на тази табелка е много лесен за инсталиране, не изисква никакви инструменти.Размер : дължина 3,15 инча * ширина 1,97 инча.Кръст БОД ОПАКОВКА : 2 бр. Метални емблеми FJB Edition.доставка , бързо и безопасно!. *100% водоустойчив, никога не избледнява.*Това е 3 D дебел икона, а не тънка стикер, трябва първо да изтриете оригиналната икона, а след това се залепи за него.*Хайде със силно лепило върху гърба.Моля, използвайте препарат за почистване или алкохол, за да разтривайте мястото, където трябва да се приклеиться към него, и да го чисти. dry.it всичко ще се оправи, моля, придържайте се към плоска, а не дугообразного места.*Моля, свържете се с нас незабавно, ако получите повреден или грешен продукт, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Не оставяйте ни лоши отзиви, не е като се свържете с нас.Моля, дайте ни шанс да реши този проблем за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория