.

.

AiBaoQi Нов 6,39 инча 2340x1080 Оригиналът на Екрана Замяна за UMI Umidigi S5 Pro LCD дисплей, резервни Части за ремонт на Сензорен екран Дигитайзер, Изграждане на инструменти(оригина?

AiBaoQi Нов 6,39 инча 2340x1080 Оригиналът на Екрана Замяна за UMI Umidigi S5 Pro LCD дисплей, резервни Части за ремонт на Сензорен

BGN 74.39

Налично
Налично

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 1. Съвместим само с LCD дисплей UMIDIGI S5 Pro и сензорен екран, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите, за да се избегне закупуването на неправилна версия. 2. Моля, проверете на екрана, преди да инсталирате, за да се избегне повторно разглобяване.Повторно разглобяване може да доведе до повреда на екрана. 3. Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се замени продукт за вас. 4. Инструмента е безплатен подарък.Ако този инструмент не е подходяща или е повреден, ние не ще го.Благодаря ви за разбирането. 5. Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ми съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, искрено ви служи.Търговска марка : Ai Bao Qi Произход : CN(Произход) Тип сензорен екран : капацитивен екран Екран : > 3" Номер на модела : за UMIDIGI S5 Pro Тип : LCD-дисплей и сензорен екран дигитайзер Състоянието на стоката : Нов LCD комплект : Да QC : тестван преди да изпратите Качество : AAA+ без мъртви пиксели.

Подробности

Подобни продукти в категория