.

.

Многофункционален LCD екран и дигитайзер Пълно сглобяване на Lenovo Tab M10 HD TB-X505 X505F TB-X505L X505 (черен) HD (черен цвят)

Многофункционален LCD екран и дигитайзер Пълно сглобяване на Lenovo Tab M10 HD TB-X505 X505F TB-X505L X505 (черен) HD (черен цвят)

BGN 66.39

Налично
Налично

Ние силно препоръчваме да се извърши изследване, преди да инсталирате.Съвет 3 : Не перегибайте кабельпожалуйста, уверете се, че LCD кабел не е намачкана.Моля, имитира тестване, което означава, че мобилен телефон по отделно, (дънна платка + LCD-дисплей или екран) аудио кабел е свързан и новата смяна, храненето е включено, тестът е завършен.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана, преди да инсталирате Notes Tips 1 : Тест преди инсталацията при изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Преди да се пристъпи към ремонт задължително заземлите себе си колан ESD (електростатично разреждане). Подмяна на LCD екран + сензорен екран дигитайзер в събирането на рамка за Lenovo Tab M10 HD TB-X505 X505 F TB-X505 L X5052. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Не забравяйте да носите предпазни очила и спазвате внимава, за да не отрежете пръст от счупено стъкло. Направете вашето устройство по-освежаващо от всякога 4.Ако той не може да покаже, моля, свържете се с нас в най-първия път. Замяна на стари, счупени, пукнати, повреден one3.Съвет 2 : Симулира замяна на теста на екрана е много деликатен продукт.Това ще предотврати увреждане на електронни компоненти телефон статичното електричество.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 6.За товаре1.И, моля, не го насилвайте да се инсталира на мобилен телефон.

Подробности

Подобни продукти в категория