.

.

Комплект Силиконови Тоалетни Четки и Притежателите на Скрубер За Тоалетна със Силиконова Четка Плоска Гъвкава, Стенен Държач Тоалетна Четка за Баня, Четка За Почи?

Комплект Силиконови Тоалетни Четки и Притежателите на Скрубер За Тоалетна със Силиконова Четка Плоска Гъвкава, Стенен Държач Тоалетна

BGN 11.99

Налично
Налично

????Куха долната рамка : долната част на рамката четка за тоалетна с сливными дупки, за да се предотврати използването на четка за тоалетна за натрупване на вода в база тоалетна, в резултат на рама четка за тоалетна е мокра и има неприятна миризма.По този начин, долна куха конструкция ще позволи тоалетна зъби по-бързо да изсъхне и да се запази вентилация. ????Лесно очищаемый мъртъв ъгъл : плоска глава на четка може да бъде согнута, за да се побере идеално в ръба на тоалетната чиния, за да се постигне трудноочищаемых ъгли, а гъвкавост на главата на четката позволява лесно да отстраните краищата. ????Не entanglements на косата : силикон четина не е лесно оплетени с коса, просто изплакнете с вода, космите ще бъдат отстранени и ще паднат. ????Две четки дизайн : комплект от две четки, могат да отговарят на различна степен на пречистване. ????Силни лепкави куки : Две лепкави измъкне ви позволяват да публикувате държач тоалетна четка навсякъде, без дупки, лесен за инсталиране.

Подробности

Подобни продукти в категория