.

.

3 Бр. Вино Гарафа Чистящая Гъвкава Четка Бутилка Гъба и 400 бр. Гарафа От Неръждаема Стомана Почистващи Перли, Домакински Почистващи Инструменти за Вино Графинов Чаш?

3 Бр. Вино Гарафа Чистящая Гъвкава Четка Бутилка Гъба и 400 бр. Гарафа От Неръждаема Стомана Почистващи Перли, Домакински Почистващи

BGN 12.79

Налично
Налично

почиства хитър ъгли бутилки.Какво получавате : вие ще получите 3 броя четки за почистване на графинов и 400 броя топки за почистване на неръждаема стомана, добра комбинация и голям брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, изчистване на тези труднодостъпни места става лесно бриз.Безопасен и многократна употреба : Четка е изработена от качествена пяна, която е гъвкава и здрава за употреба, почистване топки са изработени от неръждаема стомана, се случва равномерно триене с вътрешната стена на контейнера, без да наранява вашата стъклен контейнер, защитен и многократна употреба в продължение на дълго време.Широко приложимо : добри домакински почистващи средства за премахване на вътрешни петна, мръсотия, прах, остатъци от тесните маточната бокалах, вино, графинах, бутилки с вода, чаши, чаши, бокалах, кофейниках и графинах може да отнеме само няколко минути, за постигане на чист и блестящ ефект.Широко приложимо : Добри домакински почистващи средства за премахване на вътрешни петна, мръсотия, прах, остатъци от тесните маточната бокалах, вино, графинах, бутилки с вода, чаши, чаши, бокалах, кофейниках и графинах може да отнеме само няколко минути, за постигане на чист и блестящ ефект.

Подробности

Подобни продукти в категория